Aktioner
 

Antikrigsdemonstration
i Odense

Lørdag den 15. marts
Kl. 12.00 fra Flakhaven

Talere bl.a.
Hardy Hansen
tidligere forbundsformand for SID
Carl Pedersen
Lektor ved Centeret for amerikanske studier. Syddansk Universitet

Musik
Kim Larsen

Arrangør:
Ingen Krig Mod Irak - OdenseDen 15.02 sagde millioner af mennesker i verden til Bush´s krigspartnere inklusive Anders Fogh : ”Den krig I er ved at udløse sker ikke i vores navn – og vi vil få den stoppet !”
I Danmark var 40.000 mennesker på gaden i København og 11 andre byer. Der er stor vrede over at Anders Fogh har gjort Danmark til en sikker og villig krigspartner

Anders Fogh siger vi går Saddams ærinde! Vi siger, vi går det irakiske folks ærinde. Det har lidt under diktatur, krige og 12-års sanktioner. Men der skabes ikke demokrati ved at fjerne en diktator og indsætte en anden i ly af bomberegnen. Bomber skaber død og rædsel – ikke demokrati. Krig og besættelse skaber ikke frihed og fremgang. Tværtimod. Vi må ophæve sanktionerne. Det vil forbedre det irakiske folks liv og dermed støtte dets egen kamp for demokrati og frihed.

En krig i Irak kan få hele Mellemøsten til at eksplodere. Vi tager afstand fra Israels besættelse og overgreb mod palæstinenserne og støtter deres kamp for frihed.

Hvis ærinde går Anders Fogh ? Måske de danske selskaber, som har en mulighed for at profitere på krigen? Lige nu deltager AP.Møller i krigsforberedelserne med transportskibe.

Den globale anti-krigsbevægelse har indtil nu forhindret krigen og skabt splittelse i FN, NATO og EU. Men det har endnu ikke fået krigskoalitionen til at droppe krigsplanerne.

Vi må opretholde presset og opbygge en anti-krigsbevægelse, som er forankret lokalt: Hvor folk arbejder, bor og går i skole.
Lav en anti-krigsgruppe, hvor du arbejder, hvor du bor eller hvor du går i skole. Kontakt os for at få gode råd, materialer osv. Eller kom til:

Næste møde i Initiativet, Ingen Krig mod Irak i Odense.

Torsdag den 20. marts. Kl. 19.30
nternationalt Hus, Klostervej 28, Odense

Ønsker man at være med i initiativet så
Kontakt: Frederik Schack: 61666262 – Mahmoud Mansour: 24425080 - Lene Junker: 23230722

_____________________

ARKIV TIDLIGERE AKTIONER