Aktioner
 

E-mail protest til
Den israelske ambassade

Protestér og send videre

Nedenstående protestskrivelse er af Palæstinainitiativet i København afleveret til den Israelske ambassade lørdag den 29 marts 2002.
Vi opfordrer enkeltpersoner, organisationer mv til eventuelt at gøre brug af denne protestskrivelse som e-mail og videresende den til: den israelske ambassade. Til den lokale presse samt til eget kontaktnet for at fortsætte og udbrede protesten.

Protestskrivelse

Til
Israels Ambassade
Lundevangsvej 4
2900 Hellerup

E-mail: info@embassy-of-israel.dk


STOP SHARONS MORDERISKE MASSAKRER

Vi protesterer mod Israels aktuelle optrapning af terroren mod det palæstinensiske folk, mod det palæstinensiske selvstyre og forsøget på at ramme det palæstinensiske folks ledelse i Ramallah på den besatte Vestbred.

Siden Ariel Sharon, der er kendt for sit ansvar for massakrerne i flygtningelejrene Sabra og Shatila i 1982, kom til magten har han styret direkte mod en ødelæggelse af Oslo-aftalerne og en likvidering af det palæstinensiske selvstyre. Sharon har bevidst brugt enhver lejlighed til yderligere optrapning af angrebene på palæstinensiske mål. Systematisk har an ødelagt infrastruktur, boliger, flygtningelejre og effektueret mord på civile, likvideret over 60 palæstinensiske ledere siden den anden intifada tog sin begyndelse i efteråret 2000.

Vi må kræve at FN og Verdenssamfundet, herunder den danske regering, øjeblikkelig skrider ind og kræver stop for Sharons morderiske massakrer.

Vi kræver:

Stop for Israels krig mod det palæstinensiske folk
Israel ud af de besatte områder
Øjeblikkelig tilbagetrækning fra Ramallah

 

Navn/Organisation:______________________________________________

Adresse: ________________________________________

Dato_______________________

 

- End -