Fredsbevægelse
 

1 maj 2005: Hilsen fra Annisette og Thomas

Annisette & Thomas sender denne hilsen 1. maj 2005:

Denne dag, arbejdernes dag, dagen for socialisme og forandring. bringer så mange minder ... og så megen glæde og håb. Den bringer os også så tæt på alle vores venner rundt om på kloden, i Danmark, Los Angeles, New York, Manila, Nuuk, Palæstina.... alle de unikke og skønne nationer som fylder planeten og vores hjerter. Vi er alle een stor menneskelig længsel efter social retfærdighed, virkelig folkelig kultur, og fred.

Virkelig musik er folkets åndedræt, og vi har altid fundet musikkens magi i de undertryktes håb og styrke, allevegne, til alle tider. Frihed er sjælen i al virkelig kunst.


Til gavn for hele menneskeheden har folkelig modstand, med vision, mod og kærlighed, sat verdens mest perverst enorme militære/økonomiske maskiner i skak: "Imperiet" er i store vanskeligheder i Irak, Palæstina, Latinamerika, i Asien, allevegne. Kanonerne og dollars'ene myrder forgæves. Monsteret er trængt op i en krog - omend netop derfor så farligt som nogensinde.

Færre og færre lader sig hjernevaske. De fattige arbejderes hjerte, folkets hjerte, skinner igennem, umuligt at skjule. Lukker du øjnene, er der musikken......

Vi vil fejre denne dag i Loîza, Puerto Rico, et magisk sted med stor kraft og dyb historie; det gamle hjemsted for oprørske afrikanske slaver - som det den dag idag afsløres i den eksplosive Bomba-musik. Vi tager stemmen, harmonikaen, og kærligheden med.

Vores kærlighed til hver eneste lille teenage arbejder i "Frihandelszonernes" slavelejre; vores kærlighed til modstandskæmperne i Irak som har forsinket gangsternes destruktion af Gud ved hvormange andre nationer indtil nu .... "they're all your daily gift" ....

Til Venezuelas, Cubas og andre latinamerikanske folk, som tænder håb hos så mange i dette forår; og de millioner som samles til 1. maj demonstrationer verden over: I er andre millioners store forhåbning! - til hver eneste kassedame i Los Angeles, København, allevegne ....

En ny 1. maj for kærlighed, forandring, revolution, en evig sang om frihed.

Vi glæder os til meget snart at gense vores venner og publikum i Danmark - og sammen med jer få musikken til at gløde og fejre det spirende forår.

Se også
www.thesavagerose.com

- End -